Грузинське блюдо чкмерулі з курки і сметани простий рецепт. Обов’язково приготуйте на вихідні, це дуже смачне блюдо 🔥🔥🔥😋
Інгредієнти
Курка
Сіль
Перець червоний солодкий
Оливкова олія 30 мл
Сметана 400 г (15%)
Кінза 100 г
Петрушка 100 р
Часник 5-6 зубчиків
Хмелі сунелі 1 ч. л
Чорний мелений перець
Сіль
Волоський горіх мелений 100г (за бажанням)
вершкове Масло-100г
Грузинське блюдо чкмерулі з курки і сметани покроковий рецепт
1. Курку моєму гарненько і поділяємо на 4 частини. Посипаємо сіллю, перцем, оливковою олією і натираємо гарненько руками. На олії обсмажуємо з двох сторін під закритою кришкою до рум’яної корочки.
2. Поки у нас курка готуватися, займемося соусом. На сметану додаємо дрібно нарізану зелень, часник, сіль, перець, хмелі сунели.
3. Все це добре перемішуємо і додаємо на курку. Всі разом під закритою кришкою тушкуємо десь 10-15 хвилин і все, блюдо готове 👌 Це швидко готується і виходить дуже смачно !!!