Капуста з картоплею і перцем по Турецьки

Як смачно зробити Капусту з картоплею і перцем по Турецьки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачне, ситне блюдо готується дуже просто, вам точно сподобається.

Інгредієнти

✅Цибуля – 1 шт
✅Картопля – 2 шт
✅Капуста – 400 гр
✅Болгарський перець – 1 шт
✅Морква – 1 шт
✅Сіль, перець, сушений часник за смаком

Для заливки:
✅Яйця – 3 шт
✅Молоко – 200 мл
✅Сметана – 150 гр
✅Кріп, петрушка
✅Борошно – 3 ст. л
✅Раст. масло – 3 ст. л
✅Сіль, перець, паприка за смаком
✅Сир – 100 гр

Капуста з картоплею і перцем по Турецьки покроковий рецепт

1. Цибулю, картоплю, перець нарізаємо дрібно, моркву натираємо на тертці, капусту шаткуємо, все тушкуємо до напівготовності, за бажанням можна додати томатну пасту, сіль, приправы.

2. До яєць додаємо молоко, сметану, зелень, борошно, сіль приправи, добре перемішуємо, з’єднуємо з тушкованими овочами, виливаємо в форму.

3. Розподіляємо, відправляємо в розігріту до 180° на 30-35 хвилин. Всім приємного апетиту 🌼

Відео рецепт 👇