Як зробити Грузинське печиво Када з горіхами рецепт простий в духовці. Я їх з дитинства дуже люблю 😋 а рецепт найпростіший.
Інгредієнти
Тісто: 250гр маргарину (розтопити), 1 склянку кефіру або мацоні, 3-4 ст борошна (потрібно, щоб тісто не прилипало до рук), 1 ч/л соди, ванілін
Начинка: 1 ст цукру, 1 ст борошна 100гр масла, все перетерти. І можна додати волоський горіх, хто любить, так намноооого смачніше
Грузинське печиво Када з горіхами покроковий рецепт
1. Розкачати тісто і посипати начинку, трохи придавивши її до тесту.
2. Потім закручуємо в рулет і ріжемо на шматочки. Випікати при 200 градусах.