Бенто торт мамі на день матері

Як смачно зробити Бенто торт мамі на день матері простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Бенто-торт для мами. Мій перший бенто-торт. Завтра з’їм шматочок обов’язково! Не стала мудрувати і приготувала класичний, смачний, м’який бісквіт без додаткової просочення і звичайний кремчиз. Наступного разу додам ягідну прошарок ще

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно пшеничне 100 гр
Яйце С0 2 шт
Цукор 80 гр
Масло рослинне 35 гр
Масло вершкове 35 гр
Розпушувач 1/3 год л
Сода 1/3 год л
Сіль щіпка

Для крему і вирівнювання:
Вершки 33% (або кокосові, як у мене, 24%) 100 мл
Сирний 150 гр
Цукрова пудра 40 гр
Барвники за бажанням

Для напису:
Молочний шоколад 5-10 гр

На один торт: (D~ 12 см)
Вага торта ~ 320 гр

Бенто торт мамі на день матері покроковий рецепт

1. Змішуємо міксером всі інгредієнти для бісквіта. Виливаємо у форму і випікаємо бісквіт ~ 20-25 хвилин при 170 градусах (можливо трохи менше, дивіться по своїй духовці). Готовність перевіряємо шпажкою. Остуджуємо бісквіт в духовке.

2. Потім за допомогою блюдця або невеликий креманки вирізаємо кола. Загортаємо кола в харчову плівку і прибираємо в холодильник на годину. Можна і на ніч. Крем готуємо перед використанням. Збиваємо всі інгредієнти для крему. Якщо будете використовувати різні барвники то поділіть крем на частини. Для начинки потрібно 1:3 крему. Інше для выравнивания.

3. Беремо один коло бісквіта. Викладаємо крем. Накриваємо другим колом і прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Залишилися крем теж тримаємо в холоді. Через 30 хвилин викладаємо крем зверху і з боків і вирівнюємо з допомогою шпателя. Можна залишити легку недбалість, виглядає красиво). Готовий торт прибираємо в холодильник на годину. Прикрашаємо за бажанням. Я розтопила шоколад і як змогла написала

Відео рецепт 👇