Тістечка Брауні з Сирною начинкою і вишнею

СУБОТНІЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ ВСІХ ЛЮБИТЕЛІВ ШОКОЛАДУ, СИРУ І ВИШНІ 🍒🍫🔥 ⠀ Тістечка «Брауні з Сирною начинкою і вишнею» – це так соковито, це тааак смачно! ⠀ Тісто бісквітне, не пісочне, це СОКОВИТЕ ШОКОЛАДНИЙ БРАУНІ – мега соковита, мега шоколадна структура!
Сирна серединка – як ніжний чізкейк, вишеньки кислинкою відтіняють солодкість десерту! Замість вишні можна використовувати малину! 😉👌 ⠀ Це дуже-ДУЖЕ СМАЧНО! З таким десертом відчуваєш себе не вдома, а в хорошій кондитерської!🍰🍫🍒😍

Інгредієнти

Рецепт для круглого або квадрантного пирога 20-22 см

Тісто 🍫:
➖200 г темного шоколаду
➖200 г вершкового масла
➖110 г цукру
➖3 яйця
➖110 г борошна
➖щіпка солі

Сирна прошарок:
➖400 г сиру 9 %
➖2 яйця
➖100 г цукру
➖1 год л ванільного цукру
➖2 ст. л. крохмалю
➖щіпка солі

500 г вишні (можна замороженої) або малини

Тістечка Брауні з Сирною начинкою і вишнею покроковий рецепт

1. Готуємо сирний шар. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Можна всі інгредієнти скласти в чашу і подрібнити масу заглибним блендером, можна сир перетерти через сито і додати до нього всі інгредієнти, перемішати. ⠀ Вишню помити, видалити кісточку, постаратися щоб ягода не розвалилася на половинки. ⠀
2. Готуємо тісто «Брауні». Шоколад розтопити (краще в каструльці на водяній бані) дати охолонути до кімнатної температури. Розм’якшене вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром до білої світлої маси, по одному ввести яйця, збити разом. У збиту масу ввести остиглий розтоплений шоколад, сіль, разом збити, ввести муку, перемешать.
3. Форму для випічки простелити пергаментом або змастити сливоч маслом. ⠀ Формування пирога. Спочатку викласти 1/2 шоко тіста, акуратно розподілити по всій площі форми, потім на шоко тісто викласти всю сирна масу, ложкою розподілити, далі акуратно викласти 300 г вишні, зверху решту шоко тіста і зверху, акуратно втопив в тісто викласти решту вишню. ⠀
4. Пиріг випікати в розігрітій до 170 С духовці 60-70 хв, дати повністю охолонути і обов’язково перед подачею охолодити в холоді 3-4 години, краще на ніч ❄️ Шоколадна основа в гарячому вигляді після випічки може бути рідкуватий, не бійтеся, це нормально, в тесті багато шоколаду 🍫👌.