Грузинський салат з запеченими баклажанами, перцем і куркою

Грузинський салат з запеченими баклажанами, перцем і куркою простий рецепт.

Інгредієнти

2 баклажана
3 перцю
1 червона цибулина
1 гранат
1/2 відвареної курячої грудки
Пучок кінзи
Жменя волоських горіхів
1/2ст л хмелі сунелі
Рослинна олія
Бальзамічний крем за бажанням
Оцет, сіль і перець.

Грузинський салат з запеченими баклажанами, перцем і куркою покроковий рецепт

1. Баклажани і перці наколоти виделкою і запекти в духовці до готовності і підсмаженою шкірки. (При 200° приблизно 30 хвилин). Цибулю тонко нарізати і замаринувати : 1-2ст л оцту, 1/2воды, сіль і щіпка сахара.

2. Гранат очистити, кінзу і горіхи дрібно порубати. З баклажан і перців зняти шкірку. Перець нарізати, баклажани і куряче філе розділити за волокнам.

3. З лука злити рідину і трохи віджати. Змішати всі інгредієнти. Видавити пару зубчиків часнику. Заправити рослинним маслом, бальзаміком, додати хмелі-сунелі, сіль і перец.