Як зробити Густе яблучного повидла в домашніх умовах простий рецепт. Яблук ще багато залишилося❓Не знаєте куди подіти❓ Шарлотки вже об’їлися, компотів накрутили – тоді мій рецепт ідеального яблучного повидла, як у дитинстві, поспішає вам на допомогу😉
Інгредієнти
✅ Яблука – 3 кг
✅ Цукор +- 3 кг
✅ Води 300гр
Густе яблучного повидла в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Яблука очищаємо, нарізаємо, додаємо цукор і воду, все перемішуємо і варимо до тих пір, поки яблука не стануть м’якими. Приблизно 5-7 хвилин, можна навіть трохи більше. Пам’ятаємо ☝️ дивимося на м’якість яблок.
2. Знімаємо з вогню і збиваємо все блендером і варимо до години. В рецепті написано 15 хвилин, але цього замало, мама варить довше 😉
3. Все, наше ідеальне, смачне повидло готово. Приємного апетиту 😋 Пам’ятаєте цей смак з дитинства, коли набігаєшся на вулиці, сауну і Мама на хлібець маже масло з повидлом❓