Ханський шашлик з печінки яловичини

Ханський шашлик з печінки яловичини простий рецепт! Щоб не втратити рецепт: ставте❤️, зберігайте в закладки, готуйте і діліться результатом!

Інгредієнти

– яловича печінка 700 р
– часник 4 зубчики
– кінза
– сіль, перець, паприка
– внутрішній жир баранячий (плівка)

Ханський шашлик з печінки яловичини покроковий рецепт

1. Печінка потрібно помити, просушити, зняти з неї плівку і нарізати на маленькі шматочки. Потім до печінки додаємо подрібнений часник і нарізану зелень. Так само додаємо сіль, перець, паприку і все перемешиваем.

2. Баранячий жир потрібний помити в гарячій воді і нарізати на квадратики 10-12 див. На жир викладаємо печінку і загортаємо як голубці)).

3. Смажимо на барбекю а можна і запекти в духовці. Подаємо на лаваші з цибулею замоченим з оцті. Виходить дуже смачний і соковитий шашлик. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇