Хашлама з яловичини в тесті в духовці

Хашлама з яловичини в тесті в духовці простий рецепт. Вірменська «Хашлама» , це нереально смачна страва, ну от в тесті, виходить смачніше, повірте 👌Раджу обов’язково спробувати.

Інгредієнти

Для тесту
200 мл молоко
50 г злив масло
2 ст/л раст.масло
Сіль
1 яйця
1 ч/л дріжджі
1 г/л цукру
Борошна – скільки візьмуть (повинно вийти м’яке, не липке тісто)

Начинка
Яловичина 500 г
Болгарські перчики (різнокольорові)2-3 шт
Помідори -2-3 шт
Лавровий лист
Лук- 1 -2 шт
Зелень
Сіль
Чорний перець горошком
Запашний перець

Хашлама з яловичини в тесті в духовці покроковий рецепт

1. В теплому молоці наливаємо цукор, дріжджі, перемішати. Потім додаємо всі зазначені інгредієнти і замішуємо м’яке тісто. Поки тісто підніметься варимо м’ясо з овочами до готовності, в кінці додаємо соль.
2. Потім тісто ділимо на 2 частини, розкотимо, 1 частина кладемо на деко, потім м’ясо, овочі, потім ще раз м’ясо, і закриємо тестом. (все це я показала на відео).
3. Зверху тісто змащуємо яйцем і відправляємо в духовку при 200 градусов.

Відео рецепт 👇