Багет хліб на пулише

Рецепт пулиша був у вчорашньому пості. Тримайте рецепт багета на цій опарі👇🏻 Як зробити Багет хліб на пулише рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

300 р вода1
200 р опара (пулиш)
480 г борошно пшеничне вс
20 г борошно пшеничне цільнозернові (якщо немає, то вс)
12 г сіль
3 г дріжджі прес. (сухих в 3 рази менше)
10 р вода2

Закваска:
опара пулиш для хліба

Багет хліб на пулише покроковий рецепт

1. З’єднати і перемішати воду з пулишем. Додати борошно і перемішати до однорідності 2-3 хвилини. Залишити на 30-60 хвилин для ферментолиз (набухання клейковини). Додати сіль, дріжджі і воду2. Здійснити заміс будь-яким методом: -методом складання; -руками французьким замісом; -в міксері або тестомесе 3 хвилини на першій та 5-8 хвилин на 2-й швидкості до глютенового окна.

2. Температура тіста в результаті 23-26С. Бродіння при кімнатній температурі 2-3 години. Через кожні 30 хвилин зробити 3 складання тесту. Поділити тісто по 250 г і злегка округлити. Отлежка 15-20 минут.

3. Формування у багети або просто хліб. Розстойка в тканини швом вгору (лляні або будь рушники) 50-70 хвилин. Надрізати лезом тестозаготовки. Випікати з парою (40-45 р. окропу) 18-20 хвилин при 240С. Пар не випускати!