Як зробити Хлібну піцу з яєчним льезоном на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
Булка 1 шт
Яйце 2 шт
Молоко 200 мл
Шинка 80 гр
Сирний сир 50 гр
Гриби 100 гр
Сир твердий 30 г
Хлібна піца з яєчним льезоном на сковороді покроковий рецепт
1. Робимо льєзон, розбиваємо в миску яйце, додаємо туди молоко, сіль і перемішуємо. Нарізаємо булку і просочуємо її у льезоне.
2. На гарячу сковорідку щільно викладаємо один до одного. Перевертаємо на інший бік за допомогою тарелки.
3. Підсмажену сторону змащуємо сметаною, кладемо гриби, шинку, сирний сир, зелений лук і зверху твердий сир. Тримаємо пару хвилин під кришкою і подаємо на стол.
Відео рецепт 👇