Холодець з кефалі з желатином

Як смачно зробити Холодець з кефалі з желатином простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Заливне з кефалі. Кефаль— смачна риба, що мешкає в теплих морських водах. Таке блюдо здатне стати коронним на урочистому застілля. Для подачі можна передбачити індивідуальну посуд. Хоча, звичайно можна взяти будь-яку рибу.

Інгредієнти

Велика кефаль – 1 шт.
Желатин – 25 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.,
Морква – 2 шт. (окремо зварити одну моркву для декорування страви).
Перець чорний і запашний – 5-7 горошин
Лавровий лист – 2 шт.
Невеликий пучок кропу і петрушки
Сіль

Холодець з кефалі з желатином покроковий рецепт

1. Спосіб приготування: Підготовлену тушку очистити від луски. Нутрощі, голову і хвіст, видалити. З голови вийняти зябра. Рибу відразу обробляти у вигляді філе без кісток. Промиті голову, хвіст і хребет помістити в каструлю і налити 1-1,5 л води. Додати підготовлені цибулю і моркву. Вміст каструлі закип’ятити. Зменшивши вогонь, зняти піну, посолити, додати лавровий лист і приправити перцем. Кип’ятити на ледь помітному вогні 25-30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додати філе рыбы.

2. Желатинові гранули залити чистою водою і дати набрякнути протягом 40 хвилин. Вийняту з відвару зварену рибу і остудити. Приготований бульйон процідити. Його вміст далі не знадобиться. Для продовження приготування страви взяти приблизно 1 л рибного бульйону. Філе кефалі розділити на шматки і рівномірно розподілити на тарілці. Довести до закипання набряклий і розчинений в рибному бульйоні желатин, але не кип’ятити, вимкнути вогонь, трохи остудить.
3. Профільтрувати бульйон крізь марлю в 4 складання. Покрити рибним відваром на 1/3 розкладене філе і залишити для застигання на 40-60 хвилин в прохолодному місці. Потім поверх кефалі викласти підготовлені прикраси з вареної моркви і зелені (можна додати яйце). Повністю покрити філе рибним бульйоном і прибрати для желювання на 8-10 часов.