Холодний ягідний суп гаспачо з черешнею

Як зробити Холодний ягідний суп гаспачо з черешнею простий рецепт. Цей освіжаючий літній суп створений, щоб підкорювати ваші смакові рецептори 🔥 Так що без зайвих слів – готуйте і насолоджуйтеся різноманітністю смаків, яке пропонує нам це літо 😍

Інгредієнти

Помідори сливка 300 р
Черешня або вишня 150 г
Болгарський перець 200 г
Огірки 145 р
Червоний цибуля 30 г
Часник 1 зубчик
Сік лимона 1 ст л
Сіль за смаком
Чорний перець щіпка

Холодний ягідний суп гаспачо з черешнею покроковий рецепт

1. Чистимо і крупно нарізаємо овочі. Знімати шкірку з огірків і томатів не потрібно. Виймаємо кісточки з черешні. Або використовуємо заморожену вишню без косточек.
2. Складаємо всі інгредієнти в блендер. Збиваємо 2 хвилини до однорідної консистенції. Ставимо в холодильник на годину, щоб гаспачо остудилося, а смак став ще насыщеннее.
3. При подачі прикрашаємо листям базиліка, нарізаним огірком або насінням. ⠀ Якщо взяти заморожені ягоди, суп вже буде охолодженим і не чекати придется.