Литовський грибний суп у хлібі

Як смачно зробити Литовський грибний суп у хлібі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• хліб 🥖 1шт
• печериці св 400гр
• цибуля 🧅 ріпчаста 1шт
• масло вершкове 30г
• сіль
• перець
• базилік сухий
• мускатний горіх
• вершки 300мл
• оливкова олія
• зелень 🌿

Литовська грибний суп у хлібі покроковий рецепт

1. Печериці нарізаємо, цибулю 🧅 режим соломкою обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо часник 🧄, гриби і гарненько обсмажуємо, посипаємо солью.

2. Перцем, додаємо базилік сухий, мускатний горіх, заливаємо вершками, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні, до готовности.

3. У хліба відрізаємо верхівку, виймаємо м’якоть і ставимо в духовку температура 220 на 4 хвилини, хліб перекладаємо на тарілку, заливаємо супом поливаємо оливковою олією, прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇