Як смачно зробити Хрущовське тісто з сухими дріжджами класичне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ну а ось і той самий відеорецепт, котрий мало того, що в мене вкрали, так ще й образили, а тісто якщо хто ще не пробував, просто неймовірне, обов’язково спробуйте. Так само це тісто можна ставити на ніч в холодильник на холодну растойку, а вранці відразу готувати з нього.
Я думаю багато хто чув про це тісто, його любив Микита Сергійович Хрущов. Я можу його зрозуміти, тому що тісто дуже смачне, швидко підходить і зберігається до 7 днів у холодному місці, так само добре переносить заморозку🥰
Я думаю багато хто чув про це тісто, його любив Микита Сергійович Хрущов. Я можу його зрозуміти, тому що тісто дуже смачне, швидко підходить і зберігається до 7 днів у холодному місці, так само добре переносить заморозку🥰
Інгредієнти
🌺 +/- 650 г борошно
🌺 200 г вершкове масло або маргарин
🌺 2 яйця
🌺 1 столова ложка цукор
🌺 1 чайна ложка сіль
🌺 250 мл тепле молоко
🌺 11 г сухі дріжджі/ 33 р свіжі дріжджі
Начинка будь-яка:
🌺 500 г тушкована капуста
🌺 5 відварених яєць
🔻 180° 35 хвилин
Хрущовське тісто з сухими дріжджами класичне покроковий рецепт
1. Змішуємо тепле молоко, дріжджі, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло і муку.
2. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце, за 40 хвилин воно вже добре підходить, також його можна прибрати в холодильник на 4 години або на ніч, воно так само добре подойдет.
3. Формуємо пиріг як на відео, Начинка у мене відварені яйця і тушкована капуста. Змащуємо жовтком і випікаємо при 180° 35 минут.
Відео рецепт 👇