Хрустка горіхова начинка для торта

Як смачно зробити Хрустку горіхову начинку для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1. Цукор – 175гр
2. Горіхи – 80 гр

Хрустка горіхова начинка для торта покроковий рецепт

1. Цукор розтопити на середньому вогні, я роблю на сковороді. Всипати горіхи (будь-які), у мене мигдаль, фундук, пекан. Все добре перемішати, розподілити масу на килимку і дати застыть.
2. Після цього поламати / порізати на маленькі шматочки або подрібнити в блендері. Раджу вам завжди обсмажувати горішки перед застосуванням на сковороді або в духовці, від цього горіхи стають ще пахучіше, а смак насиченішим!
3. Я використовую таку начинку в міні-медівники, торти і капкейки, дуже подобається поєднувати її з солоною карамеллю🤤