Бісквіт на окропі в духовці

Як смачно зробити Бісквіт на окропі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Бісквіт по цьому рецепту у мене завжди виходить пишним і вологим. Ось як я його готую Я люблю цей рецепт за те, що бісквіт на окропі готується швидше звичайного, де яйця потрібно розділяти на білки і жовтки. А за рахунок окропу і масла в складі такий бісквіт виходить вологим навіть без просочення. Дивіться самі.

Інгредієнти

• Яйця 3 шт.
• Цукор 108 р
• Ванільний екстракт 1 ч. л.
• Пшеничне борошно 116 р
• Крохмаль 18 р
• Розпушувач 5 р
• Окріп 37 р
• Рослинну олію 30 р
• Сіль щіпка

Бісквіт на окропі в духовці покроковий рецепт

1. Покроковий рецепт, як приготувати бісквіт на окропі В глибоку ємність відправляю яйця з цукром і збиваю міксером до збільшення маси в об’ємі і посвітління. Додаю дрібку солі і збиваю до пишноти. До яєчної маси просіюю борошно з крохмалем і розпушувачем і акуратно перемішуємо лопаткою, щоб білки не осели.

2. До тесту додаю ванільний екстракт, рослинне масло (я взяв соняшникова без запаху), окріп і знову акуратно перемішуємо. Дно форми і стінки стелю папером для випічки (я використовував форм діаметром 18 см). Щоб папір добре прилипла до стінок форми, я змащую їх вершковим маслом. Переливаю тісто у форму і кілька разів постукиваю, щоб воно рівномірно распределилось.

3. Відправляю бісквіт випікатися на 30-35 хвилин при 180°С. Після випікання залишаю остигати на решітці, а потім витягаю з форми і знімаю папір для випічки. Бісквіт виходить ніжним, повітряним, вологим і без горбка. Його можна подавати до чаю, він ідеальний як коржів для тортів і чудово поєднується з будь-якими кремами. А у вас є улюблений і самий вдалий рецепт бісквіта?