ПП кокосове суфле пташине молоко з сиру та желатину

Як зробити ПП кокосове суфле ” пташине молоко з сиру і желатину простий рецепт. Ваша зворотній зв’язок для нас – найголовніше 😊 Цей смачний рецепт підкорив як і мене, так і багатьох людей, хто його готував.

Інгредієнти

* Кокосове молоко-140мл
* М’який сир-250гр
* Желатин-10г
* Підсолоджувач-1 мірна ложка(або за смаком)
* Шоколадна паста б/з-15г

Кбжу на всю порцію (вихід 3 штуки): 435/36,9/29,5/8,6

ПП кокосове суфле ” пташине молоко з сиру і желатину покроковий рецепт

1. У кокосове молоко додати желатин, перемішати. Поставити на повільний вогонь до розчинення желатину. Не забувайте постійно помішувати! Як тільки желатин розчиниться, дати остыть.
2. У сир додаємо підсолоджувач і добре перемішуємо. Далі вливаємо наш желатин, доводимо масу до однородности.
3. Розливаємо по формах і ставимо на ніч у холодильник. Звільняємо нашу красу від формочок, зверху прикрашаємо шоколадною пастою. Насолоджуємося!