Хрусткі млинці павутинки

Солодкі хрусткі млинці-павутинки. Млинці вийшли тонкі, ажурні, смачні, хрусткі і незвичайно красиві. Рідні сказали, що за смаком вони схожі на вафлі, ті, що зі згущеним молоком раніше пекли.

Інгредієнти

✅Борошно пшеничне 75 р
✅Крохмаль кукурудзяний 37 р
✅Борошно рисова 37 р
✅Яйце 1 шт
✅Caxap 50 р
✅Молоко -130 мл
✅Сіль 1/4 ч. л.
✅Олія соняшникова 20 мл
✅Ванільний цукор 1/2 ч. л.

Хрусткі млинці павутинки покроковий рецепт

1. У мисці перемішати цукор з яйцем влити молоко, просіяти пшеничне борошно, крохмаль, рисову муку, додати ванільний цукор, сіль, перемішати. Додати рослинне масло, перемішати. Тісто по консистенції має вийти жидким.
2. Важливо! Щоб в тесті не було грудочок. ⠀ Готове тісто перелити в кондитерський пакет кінці зав’язати, зрізати носик d 2 -3 мм ⠀ Випікати млинці на сухій сковороді вогонь средний.
3. З мішка видавлювати тісто спочатку по спіралі, потім малюючи кола. ⠀ Млинець обсмажують до рум’яного кольору з одного боку, скрутити в рулетик прямо на сковороді, використовуючи лопатку( зручно силіконової).

Відео рецепт 👇