Хрусткий торт наполеон з кремом з вареної згущенки

Як зробити дуже смачний Хрусткий торт наполеон з кремом з вареної згущенки рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло -200 гр.
Пшеничне борошно-360 гр.
Сметана 20%-150 гр.
Лимонний сік-3 ст. л
Яйце-1 шт.
Сіль-щіпка

Крем:
Варена згущене молоко або звичайне молоко згущене-550 гр.
Вершкове масло-200 гр.

Хрусткий торт наполеон з кремом з вареної згущенки покроковий рецепт

1. В одній мисці змішуємо сметану з яйцем і лимонним соком. Все ретельно перемішуємо. У просіяне борошно додаємо крижане вершкове масло, сіль. З’єднуємо всі інгредієнти в крихту. В борошняну крихту додаємо сметанную суміш і замішуємо тісто. Готове тісто загортаємо в пакетик або харчову плівку і прибираємо в холодильник на 2-3 часа.
2. Охолоджене тісто ділимо на 9-13 частин, скачувань з них кульки. Кожен кульку розгортаємо в пласт, формуємо коло формою або тарілкою діаметром ~16 див., обрізаємо ножем. Обрізки коржів не викидайте, з них потім готуємо крихту. робимо проколи вилкою в тесті, щоб корж не вздувался в духовке.
3. Відправляємо кожен пласт в духовку на 10 хвилин при 190 °. На крем збиваємо всі інгредієнти міксером. Збираємо торт (корж-крем і тд), Верх торта посипаємо крошкой.