Індичка з брокколі морквою в овочевому соусі

Індичка з брокколі морквою в овочевому соусі простий рецепт. Знайшла в куртці 13-річного сина сигарети. У нас була серйозна розмова, в ході якого з’ясувалося, що це мої і мені пора припиняти носити його речі.
Взагалі, я не курю, але мені, як матері, зокрема багатодітної, в умовах пандемії на тлі мобілізації, іноді хочеться трохи померти, і саме це обіцяє соковита картинка на пачці. Інсульт там, рак. Буває трапляється і безпліддя, хоча я завжди віддаю перевагу імпотенцію.
І буває я сиджу десь з чашкою кави, прикуриваю красиво, дивлюся вдалечінь, як у французькому чорно-білому фільмі, і чекаю, що сигарета вб’є по мені коня, а всі негаразди розчиняться у хмарі диму. Ковток. Затяжка. Ще парочка. Мммамочки як добре-то. Було. До. Тепер кінь ще й захворала.
Тушу швидше декадентський каприз і скачу назад в стійло, відганяючи хвостом мух з очей і смерячий дух свободи. По дорозі заскочу в магазин за морквиною і брокколі для свого коня, після затяжки захотілося тиждень посидіти на ПП. Ось так постоїш на порозі смерті, і знову захочеш жити.

Інгредієнти

овочевий Соус
Індичка філе 200 г
Броколі 150 г
Морква 1 шт середня
1 чайна ложка меду
Раст масло для смаження
Кунжут буде не позбавимо
Локшина (я взяла яєчну азіатську) 1 уп

Індичка з брокколі морквою в овочевому соусі покроковий рецепт

1. Індичку нарізати дрібними шматочками, моркву соломкою, а брокколі розібрати на суцвіття. На сильному вогні злегка обсмажити індичку, коли вона посвітлішає додати в сковороду моркву, броколі, обсмажити все разом до готовності, 5-7 минут.

2. Все дрібно нарізано і готується дуже швидко. Тепер додайте в сковороду чайну ложку меду і овочевий соус. Доведіть все до кипіння і зніміть з огня.

3. На гарнір чудово підійдуть локшина, рис, булгур, гречка, картопля. Гарнір готуйте поки готується м’ясом з соусом і вийде дуже-дуже экспресс.