Риба з підливою на сковороді

Як смачно зробити з підливою Риба на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гуляш з рибного філе це швидко і смачно! Ніжні шматочки риби разом з тушкованими овочами приведуть всю вашу сім’ю в повний захват. Таке блюдо різноманітить ваш буденний стіл. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

500 гр філе риби
1 шт цибуля ріпчаста
1/2 шт морква
1 шт томат
2 ст л борошно
рослинна олія
сіль і чорний мелений перець за смаком
лавровий лист

Риба з підливою на сковороді покроковий рецепт

1. Підготуємо всі інгредієнти. У сковороду вливаємо невелику кількість масла, кладемо подрібнену цибулину, моркву на середній тертці і томат порізаний шматочками ( у мене заморожена).
2. Обсмажуємо 5 хвилин. Потім вливаємо 1,5 скл. води. Варити на середньому вогні. Філе риби ( у мене пангасіус) ріжемо на квадратні шматочки, посолити, обваляти в борошні. В окремій сковороді з невеликою кількості олії обсмажуємо рибу 5 хвилин, помешиваем.

3. До овочевої маси додаємо обсмажену рибу і 1 ст л борошна, перемішати. Сіль і перець додаємо за смаком, також додаємо лавровий лист. Готуємо ще 5-7 хвилин. На гарнір у мене макарони, можна будь-який інший. Приємного апетиту!