Оригінальний рецепт з П’ємонта, який ми готували в рамках кулінарного майстер-класу. Італійське печиво Бачи ді Дама простий рецепт. Giovanni Rosso Winery (зазначила вище). Вартість: дегустація + кулінарний майстер-клас + обід: від 215 € / ос.
Інгредієнти
•60 г обсмаженого фундука
•60 р борошна
•60 г коричневого цукру
•40 г вершкового масла
•20 г темного шоколаду
•щіпка солі
Італійське печиво Бачи ді Дама покроковий рецепт
1. Змішати м’яке вершкове масло з борошном, цукром, подрібненому в блендері обсмаженою фундуком і дрібкою солі до отримання пісочного теста.
2. Сформувати невеликі кульки, викласти їх на відстані один від одного на деко застелений папером для випічки. Випікати в духовці при 170° близько 10 хвилин, поки вони не почнуть підрум’янюватися снизу.
3. Дати охолонути, не чіпаючи печиво, так як воно легко кришиться в гарячому вигляді. Змастити одне печиво невеликою кількістю розтопленого на водяній лазні / в мікрохвильовій печі шоколаду і з’єднати з іншим печивом, щоб вийшов поцелуйчик.
Відео рецепт 👇