Обліпиховий муссовый торт з желе, шоколадом і йогуртом

Як зробити Обліпиховий муссовый торт з желе, шоколадом і йогуртом простий рецепт.

Інгредієнти

Бісквіт:
50 г борошна,
10 р голодував.какао,
40 г гарячого еспресо,
25 г цукру,
20 г раст.олії без запаху,
1 яйце кімнат.темп.,
1 ч. л. разрых.,
щіпка солі.

Мус:
300 г вершкового сиру кисломолочного,
110 г фруктового питного йогурту,
80 г білого шоколаду,
100 г обліпихової соку,
50 г сах.пудри,
10 г порошкового желатину + 40 г води.

Желе:
200 р облепих.соку,
55 г цукру,
7 г желатину + 30 г води.

Обліпиховий муссовый торт з желе, шоколадом і йогуртом покроковий рецепт

1. Для бісквіта збити яйце з цукром і сіллю. Влити масло, розмішати. З’єднати і просіяти у яєчну суміш борошно з какао і розпушувачем. Влити гарячу каву, швидко перемішати. Випікати у формі 16-17 див. 10 хв. при 180 гр. (перевірити зубочисткою).
2. Дати бісквіту охолонути на решітці. Желатин замочити і розпустити на паровій бані. Шоколад також розтопити. Сирний сир збити з пудрою. Влити йогурт. Йогурт краще брати той, що поєднується з обліпихою (манго, персик, папайя, маракуйя і тд). Розмішати на низьких оборотах.
3. Влити желатин в сік і все разом в мус. Розмішати. Додати шоколад і швидко розмішати. Зборку робити в кільці. Дно краще обернути плівкою або фольгою, щоб мус не вытек.

4. Вилити мус на бісквіт. Прибрати в холодильник до застигання (ок. 3 ч.) Желатин замочити. Цукор розчинити в соку, для цього його можна подогреть.
5. Желатин розпустити. В охолоджений сік з цукром, влити желатин, розмішати. Вилити суміш на мус. Дати застыть.