Мяке сирне печиво з горіхами

М’яке сирне печиво з горіхами простий рецепт.

Інгредієнти

260 г борошна в/с,
200 р м’якого сиру з банки (як сметана),
85 г слив.масла,
70 г цукру,
50 г мелених горіхів (або горіховою борошна),
1 яйце,
1 ч. л. розпушувача,
2 ч. л. апельсинової цедри або ваніль,
1/3 ч. л. солі.
Всі продукти з холодильника.
Заміс зручно проводити в блендері (комбайні).

М’яке сирне печиво з горіхами покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти. Додати нарізане кубиками масло. Пробити в крихту. Додати яйце, пробити. Додати сир і цедру, пробити. Тісто має бути липким і зібрати в шар.
2. Перекласти тісто в пакет, розподілити в пласт і прибрати в морозилку на годину (в холодильнику довше буде застигати).
3. На присипаному борошном столі не занадто тонко розкачати тісто, вирізати печиво. Випікати при 180 гр. 9-10 мин.