Кабачкова ікра з морквою і цибулею на зиму

Як зробити Кабачкову ікру з морквою і цибулею на зиму рецепт простий! ⠀ збільшуйте інгредієнти в 5 разів, все одно не залишиться. *так, я знаю, що я трохи спізнилась, але для мене готувати ікру ніколи не пізно! ⠀ для двох невеликих баночок вам знадобиться:

Інгредієнти

2 середніх кабачка
1 морквина
1 середня цибулина
1 болгарський перець
2 великих томата
3 ст. л оливкової олії
сіль
перець
паприка

Кабачкова ікра з морквою і цибулею на зиму покроковий рецепт

1. овочі нарізаємо на шматочки. томати надрізаємо хрест на хрест. ⠀ всі овочі відправляємо запікатися в духовку на 1,5 години при 160 гр. ⠀ через 1,5 години перекладаємо овочі у велику ємність і даємо стекти зайвої рідини. ⠀
2. Як тільки овочі охолонуть, знімаємо шкірку з помідорів і болгарського перцю. ⠀ розігріваємо сковороду, на невеликій кількості олії тушкуємо овочі протягом 8-10 хвилин. ⠀
3. Додаємо оливкову олію, сіль, перець і паприку за смаком. ⠀ всі пробиваємо блендером, беремо хлібець, підігріваємо і намазуємо на ікру ломтик.

Відео рецепт 👇