НУ все, начебто опублікувала вже всі відзняті рецепти. Запечені кальмари фаршировані рисом, сиром і шпинатом на вершках в духовці простий рецепт будинку. Цей рецепт вийшов спонтанно, просто подруга привезла з Іспанії відмінних 🦑 кальмарів. Загалом, максимально простий рецепт без заморочок, раз-два і готово.
Інгредієнти
На 3-4 порції:
🦑300 р. бебі-кальмарів
🍚250 г. рису в готовому вигляді
🧀70 р. сиру фета
🍃70 р. шпинату
🌿1 ч. л. сушеного кропу
🌱1 ч. л. сушеної петрушки
🧂Сіль, перець за смаком
бебі восьминоги
Заливка
🥛250 мл. вершків 15-30%
🌿Пучок петрушки
🧄3-4 зубчики часнику
🧂Сіль, перець за смаком
Кальмари фаршировані рисом, сиром і шпинатом на вершках в духовці покроковий рецепт
1. Бебі кальмари у мене нечищене, я з ними нічого не робила попередньо. Готовий рис змішати з фетою, дрібно нарізаним шпинатом, сушеним кропом, сіль, перець за вкусу.
2. Для заливки змішати вершки, дрібно нарізану петрушку, подрібнений часник, сіль, перець за смаком. Начинити кальмари рисом, найзручніше через кондитерський мішок. Викласти в форму.
3. У мене були ще бебі восьминоги, я їх теж додала. Залити вершками. Відправити в духовку розігріту до 180С на 25 мин.
Відео рецепт 👇