Севіче з кавуна смаженого на грилі

Готували ми сьогодні севіче з кавуна гриль на панелі конфорок з допомогою гурме пластини гриль. Севіче з кавуна смаженого на грилі простий рецепт.

Інгредієнти

Інгредієнти для кавуна:
Кавун свіжий стиглий, сезонний – 300 гр (м’якоть без шкірки)
кокосове Масло або рослинна добре очищене (виноградна кісточка, наприклад) – 1,5 ст. л.
Сіль морська – пучку

Інгредієнти для соусу:
Лайм свіжий – 2 шт (вичавити сік)
Кінза свіжа – 10 гр
Апельсин свіжий – 1 шт середній (вичавити сік)
Соєвий соус – 1,5 ст. л.
тайський Соус рибний – 1 ст. л.
Імбир свіжий – 20 гр
Цукор пісок – 15 гр
Кунжут чорний – 1 ч. л.
Куркума мелена – 1/2 ч. л.
Каррі мелений – 1/2 ч. л.
Олія оливкова – 4 ст. л.
Чилі свіжий червоний дрібно порубати – 1/3 ч. л.
Базилік зелений свіжий (порубати) – 1 ч. л.
Цибуля ріпчаста/червоний/шалот – 40 гр (нарізати тонкою соломкою)🧅

Севіче з кавуна смаженого на грилі покроковий рецепт

1. Змішати, кавун обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на гриль на пластині режимі Booster.
2. Соус:
Змішати всі інгредієнти, вакуумувати без запаювання 2-3 рази, після дати постояти соусу 5 хвилин в холодильнику і полити при подачі на теплий кавун гриль. Або замаринувати кавун гриль на 12 годин у вакуумі в холодильнику і подавати холодным.