Як смачно зробити Капуста бігус з м’ясом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Капуста – 1 кг
Квашена капуста – 200 гр
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Ковбаса копчена – 200 гр
Грудинка або бекон – 200 гр
Томатна паста – 2-3 ст. л
Коріандр
Вода – 150-200 мл
Перець/сіль/цукор за смаком
Капуста бігус з м’ясом покроковий рецепт
1. Копчену грудинку розділений на три частини і нарізаємо кубиком. Копчену ковбасу типу Краківської ділимо навпіл і нарізаємо півкільцями. Ріпчасту цибулю нарізаємо як вам подобається тільки не крупно. Перекладаємо все сковорідку наливаємо трохи олії додаємо перець мелений коріандр і обсмажуємо до стану поки не витопиться жир. Але не зажаривайте.
2. Після додаємо дві або три столові ложки томатної пасти і приїжджай будемо всі разом. Після додаємо квашену капусту і добре перемішуємо до однорідного кольору. Капусту нарізаємо зручним вам способом і додаємо сковорідку я це робив у два заходи. Капуста буде багато ми не лякайтеся процесі приготування вона зменшиться в объеме.
3. Смажимо приблизно 20 хвилин періодично помішуючи після чого додаємо води 150 або 200 мл і накрити кришкою тушкуємо 40 хвилин. У процесі приготування не забувайте заважати. по готовності якщо необхідно додаємо сіль і Цукор. Солянка готова приємного апетиту
Відео рецепт 👇