Капустяні оладки з капусти з сирої

Як смачно зробити Капустяні оладки з капусти з сирої простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачні КАПУСТЯНІ ОЛАДКИ – і як самостійне блюдо і як гарнір😋👍Це – смакота! Я роблю спрощену версію , без додаткової підготовки, також можливий пісний варіант, читайте далі👍

Інгредієнти

250г білокачанної капусти
1 цибулина
1 яйце (в пісної версії замінити на воду)
4 – 5 ст. л. борошна (можна замінити манкою)
щіпка солі
трохи води
Олія для обсмажування

Капустяні оладки з капусти з сирої покроковий рецепт

1. Капусту тонко нарізати, інтенсивно потиснути її руками для розм’якшення (можна замість цього трохи відварити її в окропі до напівготовності і відкинути на друшляк, дати стекти і охолонути до теплого стану) Цибулину дрібно нарізати кубиками, змішати з капустою, яйцем, борошном і солью.
2. Додати кілька ложок води, щоб вийшла в’язка, але не водяниста маса. Якщо замість борошна використовується манка, дати настоятися 15 хвилин. Пісна версія готується без яйця, збільшивши кількість воды.

3. Розігріти на сковороді олію. Викладати ложкою капустяну масу у вигляді тонких оладок. Смажити на середньому вогні. Коли поверхня стане матовою, а дно подзолотится, перевернути і накрити крышкой.
4. Смажити до готовності. Перед публікацією наступної партії оладок, перемішувати тісто. Якщо ви любите, щоб капуста була зовсім м’яка, але попередньо не відварювали ее.

5. Можна в кінці всі оладки скласти в сковороду, накрити кришкою і на маленькому вогні протушкувати хвилин 5-7. Подавати в теплому вигляді зі сметаною і зеленню, це объедение😋👍