Карамель манго маракуйя

Рецепт м’якою, екзотичної карамелі 🥭. Як зробити Карамель манго маракуйя рецепт простий.

Інгредієнти

Цукор – 150 гр.
Глюкозний сироп – 30 гр.
Пюре манго – 75 гр.
Пюре маракуї – 75 гр.
Вершкове масло – 20 гр.
Ваніль – за бажанням

Карамель манго маракуйя покроковий рецепт

1. Цукор помістити в сотейник, додати до нього глюкозний сироп і розтопити цукор до красивого, карамельного відтінку. Пюре манго і маракуї нагріти до кипіння, але не кипятить.
2. В карамель влити гаряче пюре манго, маракуї, додати ваніль, перемішати, при необхідності проварити на низькому вогні до об’єднання, зняти з плити. При температурі карамелі не вище 35 градусів ввести м’яке вершкове масло і пробити блендером до однородности.
3. Перелити готову карамель в ємність, накрити кришкою і зберігати в холодильнику до 30 днів. Рецепт розрахований на одну баночку об’ємом 200 мл Сподіваюся, що екзотична карамель доведеться вам за смаком 🙂.