Карамельний чізкейк з печива Lotus Biscoff

Карамельний чізкейк з печива Lotus Biscoff простий рецепт. Їжі один десерт з моєї улюбленої пастою і печивом. Відразу кажу – якщо не зможете знайти саме ці продукти, то можете замінити на нутеллу, карамель або іншу солодку пасту і печеньки (орео і т. д.).

Інгредієнти

Сирний сир – 500 гр
Цукор – 120 гр
Яйця – 3 шт
Вершки 33% – 250 гр
Крохмаль – 25 гр
Ваніль – щіпка
Паста Biscoff – 100 гр і 200 гр для декору
Печиво Biscoff- 100 гр

Карамельний чізкейк з печива Lotus Biscoff покроковий рецепт

1. Чізкейк один з найлегших десертів, тому що: Потрібно змішати сир, яйця, цукор, вершки, крохмаль і ванілін воєдино. Я роблю це віночком або міксером на мінімальній скорости.

2. В кінці додати пасту (100 гр), перемішати і висипати крихти печива. Застелити дно і боки рознімної форми (18-20 см) пергаментом, вилити тісто і випікати при 190 градусах 25 хвилин, потім збільшити температуру до 230 градусів і пекти ще 10 минут.

3. Загальний час випікання приблизно 35 хвилин. Після духовки чізкейк повинен серединці потряхиваться. Остудити його при кімнатній температурі годину і прибрати в холодильник для стабілізації на 6-7 годин!

4. Дістати чізкейк з холодильника, прикрасити пастою (200 гр) і крихтою печива) Розрізати на шматочки і радоваться.

Відео рецепт 👇