Картопляні деруни з гарбузом на сковороді простий рецепт. Для всіх любителів дерунів і для любителів гарбуза. Гарбуз дивовижний овоч. Стільки різних страв можна з неї приготувати, як солодких, так і не солодких.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 152/3/1/14
Картопля – 500 г
Гарбуз – 500 г
Цибуля – 100 г
Часник – 2 зубчики
Борошно – 100 г
Яйця – 2 шт.
Сіль, перець – за смаком
Олія для смаження – 100 мл
Картопляні деруни з гарбузом на сковороді покроковий рецепт
1. Картоплю і гарбуз натерти на крупній тертці. Не віджимати! Цибуля так само натерти на крупній тертці, часник-на дрібній. Додати яйця, сіль, перець і борошно. Добре перемешать.
2. Викладати ложкою на сковороду з маслом і смажити з двох сторін на середньому огне.
3. Кожен раз, перед тим, як брати масу перемішуйте її, щоб сік, який виділяється з гарбуза і картоплі рівномірно змішувався з усіма інгредієнтами. Приємного апетиту ☺
Відео рецепт 👇