Макарони з мясом яловичини в томатному соусі на сковороді

Макарони з м’ясом яловичини в томатному соусі на сковороді простий рецепт 👌 Страву на любителя) Я томати обожнюю, і макарони теж👍

Інгредієнти

Яловичина – кількість будь –
Цибуля-2 шт
Морква-1шт за бажанням
Болгарський перець-1шт
Часник -1 головка цілком
Рослинна олія
Макарони-400гр
Сіль, улюблені спеції
Помідори -3шт подрібнила в блендері (якщо кисленькі додати 1-2год.л цукру)

Макарони з м’ясом яловичини в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Вода – залежить від кількості м’яса, обсмажити цибулю, м’ясо, морква, вливаємо пару стаканів води, кладемо туди часник і тушкуємо майже до готовності 20-30 хвилин, залежить від м’яса, проверяйте.

2. Потім додаємо томати, перець кип’ятимо 5 хвилин, вливаємо ще потрібну кількість води, всипаємо макарони до готовності макарон.

3. Коли макарони зваряться страва має бути вологим, сочным.

Відео рецепт 👇