Картопляні галушки Ньоккі з кремом з гарбуза

Як зробити Картопляні галушки Ньоккі з кремом з гарбуза рецепт простий 🎃 Рецепт ньоккі вже давно є в стрічці, а от зараз я поділюся з вами рецептом дуже смачного гарбузового крему до них. Виходить дуже объедительно! Точно також можна зробити з пастою.

Інгредієнти

на 3 порції:

300г картопляні ньоккі або пасти
50г копченої грудинки
невелика цибулина
300г м’якоті гарбуза
розмарин
сіль
тертий твердий сир

Картопляні галушки Ньоккі з кремом з гарбуза покроковий рецепт

1. Грудинку нарізати кубиками і обсмажити в невеликій кількості оливкової олії. Відкласти в сторону. У тій же сковороді обсмажити дрібно нарізану цибулю, додати кубики гарбуза, обсмажити пару минут.
2. Додати гілочку розмарину і води/бульйону (так, щоб рідина покривала гарбуз), посолити, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин. Гарбуз подрібнити з допомогою блендера.
3. Відварити ньоккі в киплячій підсоленій воді і додати до гарбуза разом з 1-2 половниками води, в якій вони варилися. Перемішати, додати кубики грудинки. При подачі посипати тертим сыром.