Картопляні кульки з пюре з сиром на сковороді у фритюрі в паніровці простий рецепт. Хрусткі зовні, м’які тягнеться з сиром всередині картопляні кульки миттєво зникають зі столу!
Інгредієнти
(15 шт):
Картопля – 500 г (без шкірки)
Сіль – 1/2 год л
Борошно – 1 ст л
Крохмаль – 1 ст л
Паніровка:
Яйце – 3 шт
Борошно
Панірувальні сухарі
Начинка:
Сир твердий моцарелла (15 шматочків)
Рослинна олія для фритюру
Картопляні кульки з пюре з сиром на сковороді у фритюрі в паніровці покроковий рецепт
1. Картоплю чистимо від шкірки і відварюємо до готовності. Розминаємо в пюре, додаємо сіль, борошно і крохмаль, перемішуємо і залишаємо остигати. У цей час ріжемо сир на невеликі кубики.
2. Яйця перемішуємо виделкою. Нагріваємо олію в сотейнику. Беремо трохи пюре, робимо невелику коржик, викладаємо в середину кубик сиру і формуємо шарик.
3. Кулька обвалюємо в борошні – яйці – панірувальних сухарях – яйці – панірувальних сухарях. Смажимо у фритюрі до золотистого цвета.
4. Викладаємо на паперовий рушник. Подаємо гарячими!