Картопляні кульки з пюре з сиром сулугуні протой рецепт.
Інгредієнти
138 ккал/100 гр. Б: 5.5 Ж: 4.8 У: 19
🔸Картопля – 650 гр.
🔸Зелена цибуля – 30 гр.
🔸Вершкове масло – 1 ч. л.
🔸Сир Сулугуні – 120 гр.
🔸Яйце – 1 шт.
🔸Кукурудзяні пластівці (без цукру) – 100 гр.
🔸Сіль, паприка, часник
Картопляні кульки з пюре з сиром сулугуні покроковий рецепт
1. Картоплю відварити в шкірці. Остудити, очистити і розім’яти в пюре. Подрібнену цибулю обсмажити на вершковому маслі близько минуты.
2. Додати до пюре цибулю, сіль, 1/2 ч. л паприки, 1/3 ч. л часнику. Перемішати. З пюре сформувати коржик, вкласти кубик сиру. Скачати в шарик.
3. Занурити в яйце, потім в подрібнені кукурудзяні хлопья.
4. Викласти на пергамент. Запікати при 190 градусах 10-15 минут.
Відео рецепт 👇