Катаеф арабські млинці з начинкою з грибами і сиром

Сьогодні хочу з вами поділитися рецептом катаеф арабських млинців з начинкою з грибами і сиром рецепт простий.

Інгредієнти

вода (тепла) – 125 мл
молоко (тепле) – 250 мл
борошно пшеничне – 160 г
дріжджі – 1ч.лож
сода – 1 ч. л. без гірки
цукор – 1 ст. л. без гірки
сіль – 0,5 ч. л

Начинка:
Печериці-200-300 грам
Сир~100 грам
Лук -1 шт

Катаеф арабські млинці з начинкою з грибами і сиром покроковий рецепт

1. Печериці порізати кубиками і обсмажити з цибулею на сковороді. Сир натерти на тертці. Готуємо тісто: у теплій воді розчиніть дріжджі з цукром. Додаємо частину борошна і перемішуємо. Потім додаємо молоко, соду, сіль і решту борошна, ретельно перемішуємо вінчиком. Тісто має бути однорідним, без борошняних грудочок. Отримане тісто відкладіть в сторону. Дайте йому відпочити при кімнатній температурі протягом 15-20 минут.

2. Через 20 хвилин тісто трохи збільшиться в об’ємі. Можна смажити млинці. На вогні добре розігрійте сковороду з товстим дном. Сковороду нічим не змащуйте. На гарячу сковороду викладіть трохи тіста у вигляді круглого млинчика. Смажте млинець з одного боку до повної готовності. За допомогою лопатки акуратно зніміть млинець зі сковороди і викладіть на дошку. Готові млинці не укладайте один на одного, щоб вони не склеились.

3. На центр млинця викладіть ложку грибної начинки, а зверху – невелику жменю тертого сиру. Краї млинця з’єднайте разом таким чином, щоб вийшов трикутник. Нічим змащувати краї не потрібно, вони прекрасно поєднуються самі по собі. Готові млинчики складіть на противень.

4. Відправте їх у розігріту до 170 ° С духовку на 10-15 хвилин, щоб сир повністю расплавился.

Відео рецепт 👇