Кавове морозиво тірамісу

Як смачно зробити Кавове морозиво тірамісу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Вершки 33% 100 мл
Жовтки 2 шт
Эритрит 4-5 ст. л. (цукру за смаком)
Кави 25 мл міцної кави)
або 1 ст. л. розчинної
Маскарпоне 200-220 гр
щіпка Ваніль

Кавове морозиво тірамісу покроковий рецепт

1. Білки відділяємо від жовтків. Жовтки змішуємо з эритритом або цукром і Взбиваем до просвітлення. Додаємо вершки і знову збиваємо. Готуємо міцну каву 25 мл (або беремо 1 ст. л. розчинної кави).

2. Остуджуємо, наливаємо до вершків і перемішуємо. Додаємо маскарпоне і збиваємо міксером кілька хвилин. Перелити у форму, накриваємо харчовою плівкою або кришкою і прибираємо в морозилку на 1-2часа.

3. Потім дістаємо і перемішуємо. ( можна повторити кілька разів). Прибираємо в морозилку ще на 2-3 години. Якщо морозиво занадто тверде, то перед подачею поставте його в холодильник на 30 хвилин – 1 годину. При готовності ложкою створюємо кульки морозива, прикрашаємо какао і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇