Кавове печиво домашнє

Як зробити смачне домашнє Кавове печиво рецепт простий. Ті, хто люблять каву і печиво, не люблять багато часу проводити на кухні, у кого немає міксера, цей рецепт точно для вас 🤗 печива дуже насичений смак, вони розсипчасті, хрусткі і в той же час м’які і соковиті 🤤

Інгредієнти

🧈120 г вершкового масла
🥄100-150 г. цукру (для ласунів 150 г)
🥚1 шт. яйце С1
🌽50 г кукурудзяного крохмалю
☕️50 мл міцної кави
🍫30 р. доброго жирного какао-порошку
🥄260 р. борошна
🥄1 ч. л. розпушувача
🥄1 ст. л. цукру для присипки (опціонально)
🍫40 р. шоколаду для прикраси (опціонально)

Кавове печиво домашнє покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти кімнатній t! М’яке вершкове масло змішати з цукром. Заварити міцний натуральну чи розчинну каву. Додати до масла кави і яйце, змішати. Додати какао-порошок, смешать.
2. в іншій мисці Змішати борошно, крохмаль і розпушувач. В три етапи додавати суху суміш в мокру, спочатку змішати віночком, потім руками. У вас вийде приємне м’яке тісто, до рук не липнет.
3. Відщипнути трохи тіста, скачати в кулю, за бажанням обваляти в цукрі, прикрасити шматочком шоколаду. Випікати на деку застеленому пергаментом в розігрітій до 200С духовці 15-17 мин.

Відео рецепт 👇