Кавовий чізкейк з сиром без випічки зі згущеним молоком

Як зробити Кавовий чізкейк з сиром без випічки зі згущеним молоком рецепт простий. Я не побоюся сказати, що це самий смачний чізкейк без випічки який я коли-небудь їла😋 Ніжний, повітряний, в міру солодкий, ідеальний.

Інгредієнти

На форму Ø20 см, h8 см

Основа
🍪180-200 р. печива “до чаю”
🍫1 ст. л. з гіркою какао порошку
🧈50 р. вершкового масла
☕️30 мл міцної кави

Чізкейк
🧊20 г. желатину + 100 мл холодної води
🥛150 мл вершків 33%
🥛200 мл згущеного молока
🍰600 р. крем-сиру
🍰300 р. пастоподібного сиру (або замінити на крем-сир)
☕️150 р. гарячого дуже міцного натуральної кави

Глазур
🍫80 р. шоколаду 56%
🧈40 р. вершкового масла

Кавовий чізкейк з сиром без випічки зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Основа. У блендер покласти печиво і какао. Подрібнити в крихту. Додати м’яке або розтоплене вершкове масло і кави. З’єднати все в однорідну масу. Утрамбувати у форму. Поставити на 15 хвилин у морозилку. Чізкейк. Желатин залити 🧊 водою. Залишити на 15 хв. Заварити міцний кофе.

2. Залити гарячою кавою набряклий желатин, розмішати до розчинення. Крижані вершки збити з холодною згущеним молоком до м’яких піків. Частинами додати крем-сир продовжуючи збивати. В самому кінці додати кавову масу і ще раз збити. Вилити у форму, розрівняти. Поставити в холодильник до повного застывания.
3. Глазур. Розтопити шоколад з маслом на паровій бані або імпульсами в мікрохвильовці. Вилити на холодний застиглий чізкейк, потрясти щоб розрівняти. Прикрасити поки шоколад не застиг. В холодильник до застывания.

4. У мене сир без крупинок, якщо у вас такий пробийте його блендером в пасту. Якщо використовуєте тільки крем сир, спробуйте масу на солодкість, може знадобиться більше сгущенки/сахара.

5. згущене молоко можна замінити на цукор/ кокосовий/тростинний але з згущеним молоком смачніше. Цукор треба додати в гарячий кави і розмішати до повного розчинення цукру. У вершки додавати НЕ ТРЕБА. Щоб легко дістати з форми, оберніть гарячим рушником форму.

Відео рецепт 👇