Кавовий глінтвейн з фруктами

Капучіно, латте, мокачино, раф – кавові напої, які ви не раз купували або готували самостійно? Але хочеться відкрити для себе новий смак, додавши нотку пікантності? Кавовий глінтвейн з фруктами простий рецепт. Пропонуємо заварити смачний і ароматний кавовий глінтвейн. Він безалкогольний, але його смак полонить вас з першого ковтка.

Інгредієнти

🔹 еспресо – 200 мл
🔹 апельсин – 1 шт
🔹 яблуко – 1 шт
🔹 лимон -1\2 шт
🔹 гранатовий сік – 0,5 л.
🔹 цукор – 50 гр
🔹 паличка кориці – 1 шт
🔹 гвоздика-4-5 шт.
🔹 мускатний горіх – щіпка

Кавовий глінтвейн з фруктами покроковий рецепт

1. Нарізати фрукти, скласти в каструлю, додати цукор з приправами, залити гранатовим соком. Поставити суміш на плиту, довести до кипения.
2. Перемішати і накрити напій кришкою – нехай нудиться на повільному вогні приблизно 10 хвилин. А тим часом заварити эспрессо.
3. Як подавати? Наливаємо в келих суміш соку зі спеціями і фруктами (приблизно півсклянки), наступний шар – кави. Зверху можна прикрасити скибочкою апельсина або зернятками граната.