Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта простий рецепт. Нереально смачний крем зі смаком кави, мммм його можна їсти просто так, намазати на хліб 😂 Лаааайк, не забудь про лайк якщо сподобався рецепт 😎 Цієї кількості крему мені вистачило на прошарок торта діаметром 16 див.

Інгредієнти

Вершки -250 гр(не менш 33%)
Сир маскарпоне-250 гр
Цукор пудра-5 ст л( ви дивіться за смаком)
Ванілін-8 гр
Кави -1 ст л(без гірки)
Вода-80 мл

Кавовий крем для торта покроковий рецепт

1. Швидкорозчинна кава розчинити в теплій воді, добре перешкодити і повністю остудить.

2. Вершки, сир, Сах пудру і ванілін збити до щільної массы.

3. Влити ХОЛОДНУ КАВУ і перешкодити. Крем готов.

Відео рецепт 👇