Кавовий крем для торта простий рецепт. Нереально смачний крем зі смаком кави, мммм його можна їсти просто так, намазати на хліб 😂 Лаааайк, не забудь про лайк якщо сподобався рецепт 😎 Цієї кількості крему мені вистачило на прошарок торта діаметром 16 див.
Інгредієнти
Вершки -250 гр(не менш 33%)
Сир маскарпоне-250 гр
Цукор пудра-5 ст л( ви дивіться за смаком)
Ванілін-8 гр
Кави -1 ст л(без гірки)
Вода-80 мл
Кавовий крем для торта покроковий рецепт
1. Швидкорозчинна кава розчинити в теплій воді, добре перешкодити і повністю остудить.
2. Вершки, сир, Сах пудру і ванілін збити до щільної массы.
3. Влити ХОЛОДНУ КАВУ і перешкодити. Крем готов.
Відео рецепт 👇