Кавовий зефір на яблучному пюре на агар агарі

Як приготувати смачний домашній Кавовий зефір на яблучному пюре на агар агарі рецепт простий.

Інгредієнти

Варіант №1
Яблучного пюре 125гр
Цукор 100гр
33гр білка
5гр швидкорозчинної кави

сироп:
100гр води
150гр цукру
50гр інвертного сиропу
8г агару

Варіант №3
70гр цукру
70гр білка

в сироп:
150гр яблучного пюре
100гр води
5гр швидкорозчинної кави
8г агару
200гр цукру
50гр інвертного сиропу

Кавовий зефір на яблучному пюре на агар агарі покроковий рецепт

1. Готуємо зефір по класиці (масу збиваємо до пишної шапки, варимо сироп до тонкої безперервної ниточки) Кокосову стружку пробиваємо блендером і посипаємо масу в кондитерському мішку слоями.

2. Варіант №2
Все те ж саме, тільки каву додаємо в сироп.
3. Варіант №3 Без уварювання.
(варимо Сироп 4 хвилини з моменту закипання, меренгу б’ємо до щільного піку), додаємо кокосову стружку слоями.

4. Тепер про збірку:
Збираємо зефір після того, як він повністю дозрів, на це йде в середньому від 24 до 48 годин. Склеюємо навпіл і обвалюємо в цукровій пудрі, прибираємо в контейнер, щільно його закриваємо і через годину вже можна сміливо пригощати себе і своїх рідних кавовим зефирчиком.

Відео рецепт 👇