Кекс з червоною смородиною

Як зробити кекс з червоною смородиною рецепт в духовці.

Інгредієнти

4 яйця
3/4 склянки цукру
1/2 склянки олії
370 г пшеничного борошна
200 р сиру, наприклад напівжирного
2 ч. ложки розпушувача
50 мл молока
200 г червоної смородини
Цукрова пудра до присипки

Кекс з червоною смородиною покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури! Встановіть духовку на 180 градусів C. При кімнатній температурі змішати яйця з цукром до пишності. Коли маса стане пишною і цукор розчиниться, додайте масло і сир і збивайте на слабких оборотах міксера протягом 2 минут.
2. Нарешті, всипаємо борошно, розпушувач і вливаємо молоко. Ретельно перемішайте віночком. Додати промиту смородину і злегка перемешать.
3. Вистелити форму для кексу (довжиною 22 см) папером для випічки і змастити маслом. Вилити тісто у форму, верх розрівняти. Випікати 45-50 хвилин при 180 градусах. Після запікання посипати цукровою пудрой.