Класичний шоколадний бісквіт для торта простий рецепт в духовці. Такий бісквіт робиться дуже просто і швидко, а виходить ідеально рівним і повітряним. Не забудьте зберегти рецепт.
Інгредієнти
Борошно 100 гр
Розпушувач 1 ч. л.
Алкализованное какао 50 гр
Яйця 5 шт
Цукор 120 гр
Класичний шоколадний бісквіт для торта покроковий рецепт
1. Борошно, розпушувач і какао перемішати до однорідності. В діжу міксера розбити 5 яєць і всипати цукор. Почати збивати суміш з яєць до пишної, міцної піни, на низькій швидкості, поступово її увеличивая.
2. До збитим яйця, додати борошняну суміш в два прийоми, акуратно перемішуючи тісто рухами знизу-вгору. Тісто розподілити у формі і відправити випікатися в духовку на 35-40 хвилин при 170 градусах.
3. Дати відпочити бісквіту у вимкненій духовці близько 20 хвилин, тільки після дістати його з форми, обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник на пару часов.
Відео рецепт 👇