Кокосове печиво Кокосанка

Ділюся з вами рецептом «Кокосанки» з мигдальним відтінком🌿 🌿Кокосанка з мигдальним «відтінком». Як зробити Кокосове печиво Кокосанка рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

-370 гр кокосової стружки;
-35 г мигдальної муки;
-3 яйця категорії С0(170 гр);
-1 білок яйця категорії С0(35 гр);
-150 гр цукру;
-цедра лимона або лайма(за смаком);
-ванільна паста(з натуральної мадагаскарської ванілі);
-щіпка солі.

Кокосове печиво Кокосанка покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Кокосову стружку з’єднати з мигдальною борошном. В окремій ємності з’єднати 3 яйця і 1 білок, дрібку солі, цукор і ванільну пасту. На мінімальній швидкості міксера збити масу протягом 1-2 хв. З’єднати з сухими інгредієнтами (кокосова стружка + мигдальна борошно).Повинна вийде така маса, при якій можливо «зліпити» шарики.

2. Мені попалася досить велика кокосова стружка, з нею трохи складніше ніж з дрібної кокосовою стружкою, тому як при формуванні печива заготівля виходить пухким і доводиться докладати невеликі зусилля) Раджу при формуванні змочувати руки водою. Я використовувала невелику ложку для морозива щоб поділити заготовку на рівні порции.

3. Вийшло 16 штук печива по 45 гр. Готувати при 175 градусах з режимом верх/конвекція 15-17 хв. Орієнтуйтеся по особливостям вашого духової шафи, можливо знадобиться трохи менше або більше часу. Важливо не пересушити👌Як тільки кокосанка придбає рівний рум’яний відтінок, можна вважати печиво готовым.