Як приготувати Кокосове печиво з білка і кокосової стружки рецепт в духовці. Після смачних пасок, у складі яких використовувалося багато жовтків, відповідно залишилося багато білків, тому я вирішила приготувати саме кокосове печиво, де потрібні тільки яєчні білки. Кокосове печиво-знахідка для тих хто любить смачні оригінальні печива, а також кокос у всіх його проявах, але не особливо хоче витрачати час на приготування їжі. І все тому, що печиво готується елементарно і дуже швидко, при цьому залишається дуже смачним.
Інгредієнти
-150 гр білків
-150 гр цукрової пудри
-200 гр кокосової стружки
Кокосове печиво з білка і кокосової стружки покроковий рецепт
1. Яєчні білки збити з цукрової пудри до стійких пік. Додати кокосову стружку і добре перемішати з допомогою силіконової лопатки. Викласти на деко застелений пергаментом нашу масу з допомогою ложок у вигляді печенюшек.
2. Я викладала у вигляді хмарки. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 140 ° 12-15 хвилин, потім зменшити температуру до 110° і випікати ще 20-25 минут.
3. Готове печиво буде м’яке, але по мірі застигання стане твердіше. Але в середині залишиться м’яке і вологе, з хрусткою скоринкою зовні. З яскравим і чітким кокосовим смаком і ароматом.