Коктейль хорт (грейхаунд)

Як смачно зробити Коктейль хорт (грейхаунд) простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пряний грейхаунд або хорт. Дивна назва, не знаходите? І не я його придумав, а якийсь бармен Гаррі Крэддока в 1930 році, який взяв за основу коктейлю джин і грейпфрутовий сік.
Що трохи нудно і віддає англійським варіантом викрутки. Тому я підшукав більш цікавий варіант з перцем чилі, корицею і цукровим сиропом.
Зізнаюся, що сумнівався в його праві на життя. Але він так добре пішов, що я був зобов’язаний включити камеру і зняти це алхімічне дійство. Цитрусовий, свіжий і одночасно зігріваючий. І навіть легкий смак кориці тут до місця, як-то по-зимовому та літньому одночасно.

Інгредієнти

На 1 коктейль
– 60 мл джина
– 30 мл грейпфрутового соку
– 30 мл лимонного соку
– 30 мл цукрового сиропу
– щіпка кориці
– маленька щіпка перцю чилі
– скибочку перцю чилі для прикраси
– лід

Коктейль хорт (грейхаунд) покроковий рецепт

1. Якщо ви будете доїти справжній грейпфрут, то попередньо випробуйте сік. А то може лимон і не понадобится.
2. Всі закиньте в шейкер / банку / склянку, як слід встряхните.
3. Розлийте через сито в склянку з льодом, прикрасити скибочкою перчика і наслаждайтесь.