Як зробити Компот асорті на зиму на 3 літрову з фруктів рецепт простий.
Інгредієнти
Фрукти, ягоди
Вода
Цукор 160-200 гр на 3-х літровий балон
Компот асорті на зиму на 3 літрову з фруктів покроковий рецепт
1. В чисті банки додаємо яблука, ожину і кизил. Ви можете додати у банки все, що вам подобається, сливи, виноград, малину, вишню і тд.
2. Вміст банки залити окропом і накрити кришкою, залишити на 15 хвилин. Далі воду зливаємо, залишаючи ягоди і фрукти в банку, всипаємо цукор, доводимо до кипіння, щоб весь цукор растворился.
3. Киплячим сиропом знову заливаємо вміст банок. Закручуємо їх, перевертаємо догори дно і закутуємо. Охолоджений компот зберігаємо в прохолодному месте.
Відео рецепт 👇